India pähkli toidukoor

Kiirelt ja lihtsalt valmiv siidine toidukoor. Selle paksust on kerge muuta lisades vett või kuumutades paksemaks. Kasutada saab seda samamoodi nagu tavalist toidukoortki, kuid sellest puuduvad ebavajalikud lisaained, mis poes müüdavatele on lisatud. India pähklid võivad tunduda küll kallid, kuid tegelikult tuleb selle koore liitrihind odavam kui poe kaera-või sojakoortel.


300 ml toidukoore jaoks vajad:

100 g india pähkleid

200 ml vett

0,5 tl himaalaja soola


Leota india pähkleid üleüü või keeda 5 minutit. Seejäre pese need sõleal ja pane blenderisse 200 ml puhta vee ja soolaga. Töötle kuni saad siidise koore.

Armastan seda kastet koos praetud sibula ja kukeseentega üheks kreemiseks kukeseenekastmeks.