Kerge ja kevadine pärlkuskussi salat mahlase tomati ja granaatõunaseemnete ning vitamiinirohkete ürtide, võrsete ja rukolaga. Värviküllane salat serveerituna kalamaitseliste veganpulkadega valmib kiirelt ja lihtsalt, kuid pakub erilist maitseelamust.
6 portsjoni jaoks läheb vaja: Pärlkuskussi jaoks:
200 g pärlkuskussi
400 ml vett
0,5 tl soola
Pesto jaoks:
40 g värsket basiilikut
5 spl oliiviõli
6 spl päevalilleseemneid
1 tl himaalaja soola
2 spl sidrunimahla
Salati jaoks:
Pool granaatõuna
Peotäis tomatit
50 g rukolat
Soovi korral serveerimiseks võrsed
Viči kalamaitselised vegan pulgad
Valmistamise juhend:
Keeda pärlkuskuss vastavalt pakil toodud juhendile. Peale keetmist loputa külma veega.
Valmista pesto. Selleks püreesta kõik pesto koostisained köögikombainis või kasuta uhmrit.
Puhasta granaatõun ja poolita kirssploomtomatid.
Sega kausis pärlkuskuss, pesto, granaatõun, tomat ning rukola.
Prae pannil Viči kalamaitselised vegan pulgad ning serveeri koos salatiga.
Retsept valmis koostöös Viči-ga. Vegan kalamaitselised pulgad leiad Selveritest ja Maximast.
Yorumlar