Külm ja värskendav kurgi-india pähkli kaste lisab takodele mahlasust ning till ja kalamaitselised veganpulgad on juba teada-tuntud maitsekooslus. Takodele võid lisada veel endale meeldivaid värskeid ja hooajalisi köögivilju.
6 tako jaoks läheb vaja:
6 väikest tortiljalehte
1 tomat
1 punane sibul
6 Viči kalamaitselist veganpulka
Hakitud tilli serveerimiseks
Kastme jaoks:
100 g india pähkleid
150 ml külma vett
1 spl sidrunimahla
0,5 tl soola
120 g marineeritud kurki
5 g hakitud tilli
Valmistamise juhend:
Valmista kaste. Selleks pane india pähklid pooleks tunniks kuuma vette ligunema või keeda neid 5 minutit. Kurna india pähklitelt vesi ning lisa blenderisse koos 150 ml külma vee, sidrunimahla ja soolaga. Blenderda ühtlaseks kastmeks.
Riivi marineeritud kurk ning haki till ja sega kokku india pähkli kastmega.
Haki tomat, punane sibul ning till.
Nüüd prae pannil Viči veganpulgad vastavalt pakil toodud juhendile.
Soojenda ja pruunista pannil kergelt ka tortiljalehed.
Serveeri soojal tortiljalehel tomat, sibul, kaste ning veganpulk ning kaunista hakitud tilliga.
Serveeri koheselt.
Retsept valmis koostöös Viči-ga. Vegan kalamaitselised pulgad leiad Selveritest ja Maximast.
Comentarios