top of page

Takod kurgi-india pähkli kastme ja veganpulkadega

Külm ja värskendav kurgi-india pähkli kaste lisab takodele mahlasust ning till ja kalamaitselised veganpulgad on juba teada-tuntud maitsekooslus. Takodele võid lisada veel endale meeldivaid värskeid ja hooajalisi köögivilju.

Lehtkapsasalat krõbeda kinoa ja veganpulkadega

6 tako jaoks läheb vaja:


6 väikest tortiljalehte

1 tomat

1 punane sibul

6 Viči kalamaitselist veganpulka

Hakitud tilli serveerimiseks


Kastme jaoks:

100 g india pähkleid

150 ml külma vett

1 spl sidrunimahla

0,5 tl soola

120 g marineeritud kurki

5 g hakitud tilli





Valmistamise juhend:

  1. Valmista kaste. Selleks pane india pähklid pooleks tunniks kuuma vette ligunema või keeda neid 5 minutit. Kurna india pähklitelt vesi ning lisa blenderisse koos 150 ml külma vee, sidrunimahla ja soolaga. Blenderda ühtlaseks kastmeks.

  2. Riivi marineeritud kurk ning haki till ja sega kokku india pähkli kastmega.

  3. Haki tomat, punane sibul ning till.

  4. Nüüd prae pannil Viči veganpulgad vastavalt pakil toodud juhendile.

  5. Soojenda ja pruunista pannil kergelt ka tortiljalehed.

  6. Serveeri soojal tortiljalehel tomat, sibul, kaste ning veganpulk ning kaunista hakitud tilliga.

  7. Serveeri koheselt.

Retsept valmis koostöös Viči-ga. Vegan kalamaitselised pulgad leiad Selveritest ja Maximast.



Comentarios


bottom of page