Tihti arvatakse, et taimetoitlased peavad kannatama loomsete toodete isude käes ning enda toidulauda piirama, sest häid asendusi pole saada. Siin on üks retsept, mis maitseb mereselt, ehk olen kasutanud vetikaid, et lisada kala maitset.
Vaja läheb:
1 purk kikerherneid
1-2 selleri vart
1 spl sidrunimahla
0,5 tl himaalaja soola
1 spl tahiinit
0,5 - 1 tl dulse vetika helbeid (soovitan ökoloogilist iiri dulset)
5 spl Friendly Viking's Sour Oati
Purusta pestud ja kurnatud kikerherned kausis kahvliga. Haki sellerivarred hästi peenikesteks tükkideks. Sega kõik ülejäänud koostisained kikerhernestele ja lase külmkapis jahtuda. Dulse vetika helbed on heaks joodi allikaks ja annavad sellele retseptile kala maitse. Serveeri toidu kõrval ja võileivakattena.
Comentarios