Pühapäeva vitamiinisupp


Vaja läheb:

Õli praadimiseks

2 sibulat

3 küüslaugu küünt

2 selleri vart

2 porgandit

2 loorberilehte

2 tl Herbamare ürdisoola

1,3 l vett

1 suur kartul

1 purk kikerherneid

3 peotäit pastat

200 ml tomatipastat (Pomi)


1. Haki sibul, küüslauk, porgand, seller ning kartul.

2. Kuumuta suures potis õli ning prae sibulat ja küüslauku paar minutit.


3. Lisa porgand, seller ning loorberilehed.

Prae 5 minutit pidevalt segades.


4. Lisa ürdisool ning keev vesi.


5. Lisa kartul ja pestud kikerherned ning keeda kuni kartulikuubikud on poolpehmed.


6. Nüüd lisa pasta ja keeda kuni kõik on pehme.


7. Viimasena lisa tomatipasta ning lase supil keema tõusta.