top of page

Lasanjesupp köögiviljapallidega

Vahepeal tekib suur lasanjeisu, kuid selle valmistamist ette ei jõua võtta. See lasanjesupp on justkui laisk vedel lasanje. Köögiviljapallid on supis mõnusalt pehmed ja mahlased ning vegan ricotta annab rammusa jaheda lisandi soojendavale supile.


Lehtkapsasalat krõbeda kinoa ja veganpulkadega

4-6 portsjoni jaoks läheb vaja:

Õli praadmiseks

1 sibul

3 küüslauguküünt

1 porgand

1,5-2 tl Herbamare ürdisoola või puljongit

1 purk hakitud tomateid + 2 purgitäit vett

100 g pastat (lasanje Piccolo)

Serveerimiseks värsket basiilikut


Vegan ricotta:

50 g india pähkleid

60 g tofut

1/3 tl küüslaugupulbrit

1/3 tl sibulapulbrit

1/3 tl soola

2 tl sidrunimahla

80-100 ml vett



Valmistamise juhend:

  1. Haki sibul, küüslauk ja porgand peeneks. Soovi korral võid porgandi riivida, et hoida kokku keetmisaega.

  2. Prae sibulat ja porgandit õlis 5 minutit.

  3. Lisa küüslauk ja sool. Prae veel 2 minutit.

  4. Nüüd lisa hakitud tomatid ning 2 purgitäit vett. Keeda kuni porgand on pehme.

  5. Nüüd lisa ka pasta ning keeda 5 minutit enne kui lisad köögiviljapallid.

  6. Kui serveerid supi ricottaga, siis hakka nüüd seda valmistama.

  7. Keeda suppi kuni pasta on pehme, maitse ning vajadusel lisa veel soola.

  8. Serveeri supp vegan ricotta ning värske basiilikuga.



Vegan ricotta:

  1. Leota india pähkleid kuumas vees 10 minutit.

  2. Kurna vesi pähklitelt, lisa kõik koostisained blenderisse ning püreesta.

  3. Maitse ning lisa soovi korral veel soola, sidrunimahla või vett kui soovid vedelamat ricottat.






bottom of page