Kohvikreemi teeb eriti kreemiseks siidine tofu ning magusust lisavad datlid. Kui serveerida kohvikreem ilma šokolaadipuruta, on see ka suhkruvaba magustoit (lisatud suhkruta). Serveeri kohvikreem jahutatult.
Kahele:
30 ml Redbeans kohviubadest espressot
349 g siidist tofut
70 g pehmeid datleid
4 spl toorkakaod
1/4 tl jahvatatud bourbon vaniljet
Serveerimissoovitus:
Vahukoor (kaera või kookose)
Riivitud šokolaad
Valmista espresso ja aseta kõrvale jahtuma. Puhasta datlid kividest ning püreesta köögikombainis koos teiste koostisainetega ühtlaseks kreemiks. Jahuta kohvikreem külmkapis ja serveeri taimse vahukoore ning riivitud šokolaadiga.
Retsept on valminud koostöös Kohvisemuga.
Retseptis kasutasin Redbeans Gold Label Organic kohviube, mille maitsest on tunda šokolaadist nooti.
Comentários