Siidine kohvikreem tofuga

Kohvikreemi teeb eriti kreemiseks siidine tofu ning magusust lisavad datlid. Kui serveerida kohvikreem ilma šokolaadipuruta, on see ka suhkruvaba magustoit (lisatud suhkruta). Serveeri kohvikreem jahutatult.


Kahele:

30 ml Redbeans kohviubadest espressot

349 g siidist tofut

70 g pehmeid datleid

4 spl toorkakaod

1/4 tl jahvatatud bourbon vaniljet


Serveerimissoovitus:

Vahukoor (kaera või kookose)

Riivitud šokolaad


Valmista espresso ja aseta kõrvale jahtuma. Puhasta datlid kividest ning püreesta köögikombainis koos teiste koostisainetega ühtlaseks kreemiks. Jahuta kohvikreem külmkapis ja serveeri taimse vahukoore ning riivitud šokolaadiga.



Retsept on valminud koostöös Kohvisemuga.

Retseptis kasutasin Redbeans Gold Label Organic kohviube, mille maitsest on tunda šokolaadist nooti.