Takode valmistamine ja ka söömine on alati paras mässamine!
Aga supist ei puudu ükski tako maitse, krõpsud annavad krõmpsuva tekstuuri ja hapukoor teeb kõik kreemiseks. Nii soojendav ja mõnus.
Vaja läheb:
1 sibul
1 küüslaugu küüs
Õli praadimiseks
1 pakk Bonsoya sojahakk tomatikastmes
2 purki hakitud tomateid
2 tomatipurgi täit vett
1 purk maisi
1 purk kidney ube
6-8 t1 Santa Maria tako maitseainet
Serveerimiseks
Petersell
1 punane sibul
1 laim
Tortilla krõpsud
Päevalilleseemne-india pähkli hapukoor
1. Haki sibul ja küüslauk ning prae õlis suuremas potis. Kui sibul on pruun, lisa sojahakkmass, tako maitseaine ja sega.
2. Lisa hakitud tomatid ning täida mõlemad purgid veega ja lisa ka vesi potti.
3. Pese ja nõruta oad ja lisa ka need.
4. Kõige viimasena lisa mais ja keeda kõike 10 minutit.
Samal ajal valmista taimne hapukoor:
1. Blenderda 100 g india pähkleid ja 70 g päevalille seemneid koos 2 dl vee ja 0,5 tl soolaga.
Kui sul on nõrgem blender, võid seemneid ja pähkleid enne keeta 7-10 minutit.
2. Haki punane sibul ja lõika laim sektoriteks.
Serveeri supp hapukoore, sibula, peterselli ja taco krõpsudega.
Comments