Seitanitakod

Ma olen alati olnud arvamusel, et taimetoit on ikkagi võimalikult loomulikud ja töötlemata juur- ja puuviljad, kuid vahepeal peab põnev ka olema ja lahe on katsetada erinevaid maitseid. Need takod on aga pungil värvilistest köögiviljadest ning maitseks ja põnevuseks veidi seitanit. Nii hea vaheldus.


Vaja läheb:

1 pakk BonSoya maitsestatud seitanit

8 väikest tortilla lehte

4 redist

Peotäis kirsstomateid

1 väike purk maisi

1 suur viil värsket ananassi

1 avokaado

1 dl kinoat (enne keetmist mõõdetud

kogus)

1 laim

Marineeritud sibulat

Salsa või tomatikaste

Petersell

1 . Pese ja keeda kinoa soolaga maitsetsatud vees pehmeks.


2. Soojenda tortillalehed vastavalt pakil toodud juhendile. Pane ettevaatlikult

taldrikule pooleks, et need saaksid

võtta tako kuju jahtudes.


3. Tükelda tomat, ananass, avokaado ja redis.


Pane kõik koostisained meeldivas koguses tako vahele.

Enne setveerimist pigista peale veidi laimi.