Ma olen alati olnud arvamusel, et taimetoit on ikkagi võimalikult loomulikud ja töötlemata juur- ja puuviljad, kuid vahepeal peab põnev ka olema ja lahe on katsetada erinevaid maitseid. Need takod on aga pungil värvilistest köögiviljadest ning maitseks ja põnevuseks veidi seitanit. Nii hea vaheldus.
Vaja läheb:
1 pakk BonSoya maitsestatud seitanit
8 väikest tortilla lehte
4 redist
Peotäis kirsstomateid
1 väike purk maisi
1 suur viil värsket ananassi
1 avokaado
1 dl kinoat (enne keetmist mõõdetud
kogus)
1 laim
Marineeritud sibulat
Salsa või tomatikaste
Petersell
1 . Pese ja keeda kinoa soolaga maitsetsatud vees pehmeks.
2. Soojenda tortillalehed vastavalt pakil toodud juhendile. Pane ettevaatlikult
taldrikule pooleks, et need saaksid
võtta tako kuju jahtudes.
3. Tükelda tomat, ananass, avokaado ja redis.
Pane kõik koostisained meeldivas koguses tako vahele.
Enne setveerimist pigista peale veidi laimi.
Comments