Karulaugu-kikerhernemääre

Kevad on hea aeg keha turgutamiseks erinevate tärkavate roheliste taimedega. Karulauk on neist ilmselt kõige populaarsem kevadekuulutaja. See sisaldab ohtralt C-vitamiini ja puhastab keha. Kikerhernemääre karulauguga on hea vaheldus hummusele ja maitseb kõikidele küüslaugufännidele.


Vaja läheb:

1 purk kikerherneid

1 dl vegan majoneesi

20 g karulauku

0,5 tl himaalaja soola

Puhasta karulaugu lehed ning püreesta koos majoneesi ja soolaga köögikombainis. Selle puudumisel võid ka karulaugu peeneks hakkida ja majoneesiga segada.

Lisa kikerherned ja sool ning tööle veel kuni saad sobiva määrde. Minule meeldib jätta veidi kikerherne tükke, kuid võid teha ka täiesti kreemise määrde.


Serveeri näiteks saial või leival tomati ja maitserohelisega.