Kikerhernejahu omlett


Vaja läheb:

1,5-2 dl kikerhernejahu

1/2 tl himaalaja soola

1/3 tl suitsupaprika pulbrit

1/2 tl küpsetuspulbrit

1,5 dl vett

Peotäis meeldivaid lisandeid


Mina kasutasin tomatit ja maisi, aga veel võid lisada paprikat, sibulat, spinatit, karulauku, taimset juustu. Mida mahlasemad on lisandid, seda mahlasemaks teeb see ka omleti. Vajadusel kasuta kuni 2 dl kilerhernejahu.


Vispelda kokku kuivained, vesi ning lisandid.


Prae mittenakkuval (pannkoogi)pannil keskmisel või veidi madalamal kuumusel 5-7 minutit või kuni pealmine pool on kuiv ja omlett tuleb kergelt panni küljest lahti.


Keera ja prae ka teiselt poolt kuldrpuuniks. Serveeri meeldiva kastme või lisanditega.