Kikerhernekarri

See karri on klassikaline taimetoitlaste õhtusöök, aga see valmib kiirelt ning on maitsev ja toitev!


Nipp: lisa riisile veidi kinoat, et teha see toitvamaks ja harjuda selle maitsega.


Vaja läheb:

1 sibul

2-3 küüslaugu küünt

Õli praadimiseks

1-1,5 tl soola

1 tl karri pulbrit

Pipart

1 purk kikerherneid

Peotäis kirsstomateid

1 purk kookospiima

3 peotäit värsket spinatit


Serveerimiseks:

Keedetud riis (kinoaga)

1. Pane riis ja kinoa keema.


2. Haki sibul ja küüslauk ning prae kergelt õlis.


3. Lisa maitseained, kookospiim, pestud ja kurnatud kikerherned, poolitatud kirsstomatid ning hauta 5 minutit.


4. Seejärel lisa värske spinat ja hauta veel paar minutit.


Serveeri riisiga.