Gnocchi roog tomatikastmes

See kiire gnocchi roog tomatikastmes meenutab natuke pitsat just tomatikastme ja üritde poolest.

Gnocchisid saab ka ise valmistada, kuid seekord ma kasutasin Rimi omasid.


Vaja läheb:

500 g gnocchisid (Rimi, või valmista ise)

1 spl õli

1 sibul

1 küüslaugu küüs

1 tl soola

1 tl kuivatatud basiilikut

0,5 tl oreganot

0,5 tl suitsupaprika pulbrit

1 pakk (390 g) purustatud tomateid

1 purk valgeid ube

Peotäis taimset riivjuustu


Serveerimiseks:

2 tomatit

Värske basiilik


1. Pane ahi 180 kraadi juurde soojenema.


2. Vala pannile õli ja prae gnocchid kuldpruuniks. Vala praetud gnocchid kaussi ootele ja prae samal pannil tükeldatud sibul ja küüslauk.


3. Lisa maitseained ja sool ning tükeldatud tomatid.

Sega ja lase podiseda 5 minutit.


4. Pese ja kurna oad ning lisa tomatikastmele. Lisa ka gnocchid ning sega ja vala ahjuvormi.


5. Küpseta ahjus 25 minutit.


Lisa valminud role riivjuust ja kaunista värskete tomati vilude ja basilikuga.