Vürtsikas kookospiima-gyoza supp

Kiirelt ja lihtsalt valmivad qyozad kooreses ja veidi vürtsikas kastmes koos brokoli ja võiubadega. Tõeline lohutustoit, mis valmib minutitega ning sobib hästi kiirelt lõuna-või õhtusöögiks. Supp on parim koheselt serveerides, sest üles soojendades võivad gyozad puruneda.

4-6 portsjoni jaoks vajad:

Õli praadimiseks

4 küüslaugu küünt

1,5-2 tl punase karri pastat

2 spl tomatipastat

1,5 tl himaalaja soola

100 g brokolit

1 purk kookospiima

1 kookospiima purgitäit vett

1 purk võiube

1 pakk gyozasid


Serveerimiseks:

Maitserohelist

Laimi


Haki küüslauk. Puhasta brokoli ning lõika väikesteks õisikuteks. Kuumuta potis õli ja prae küüslauk kergelt kuldseks. Seejärel lisa tomatipasta, punase karri pasta ja himaalaja sool ning prae minut. Seejärel lisa puhastatud brokoli õisikud, kookospiim, võioad ja vesi ning keeda 3 minutit. Nüüd lisa ka gyozad ning keeda 2 minutit. Serveeri koheselt maitserohelise või laimisektoriga.