Kreemine pasta, milles peidab end 150 g brokolit. See retsept on ideaalne neile, kes niisama suuri brokoliõisikuid toidu sisse ei soovi - brokoli purustamine köögikombainis teeb selle pasta sees peaagu nähtamatuks, kuid lisab toiteväärtust tervele roale.

4-6 portsjoni jaoks läheb vaja:
250 g pastat
Õli praadimiseks
1 sibul
150 g brokoli õisikuid (värske)
1 dl vett
250 ml kaerakoort
50 g päikesekuivatatud tomatit
0,5 -0,75 tl himaalaja soola
100 g kirss-ploomtomatit
Keeda pasta vastavalt pakil toodud juhendile.
Pese brokoli ja eemalda vars. Purusta brokoli köögikombainis peeneks puruks.
Haki sibul ja prae kergelt õlis. Lisa purustatud brokoli ja 1 dl vett ning hauta 5 minutit.
Blenderda kaerakoor, päikesekuivatatud tomat ja sool ühtlaseks kastmeks ning lisa pannile brokoli ja sibula sekka. Lase keema ning lisa keedetud pasta.
Serveeri tomati ja maitserohelisega.
Comments