Püreesupp, mis peidab endas ohtralt läätsesid ja lillkapsast, on minu lemmik juba aastaid! Maitseb nii väikestele kui ka suurtele ning valmib kiirelt ja lihtsalt vaid ühte potti kasutades.
6 portsjoni jaoks läheb vaja:
Õli praadimiseks
1 sibul
3 küüslauguküünt
1 tl karripulbrit
1,5 tl himaalaja soola
Pipart
200 g punaseid läätsesid
400 g külmutatud lillkapsast
800 ml keedetud vett
1 purk kookospiima
Serveerimissoovitus:
Saiakuubikud
Idud ja võrsed
Valmistamise juhend:
Haki sibul ja küüslauk peeneks. Kuumuta potis õli ning prae sibul ja küüslauk kuldseks. Lisa maitseained.
Pese sõelal punased läätsed ning lisa potti koos lillkapsa ja veega. Keeda kuni lillkapsas on pehme (umbes 15 minutit).
Nüüd lisa potti ka kookospiim, lase keema tõusta ning püreesta kuumakindla saumikseriga ühtlaselt siidiseks supiks.
Maitsesta pipraga ning lisa vajadusel veel soola.
Serveeri meeldivate lisanditega, näiteks saiakuubikute, idude või võrsetega.
תגובות