Nachod sobivad hästi peolauale või filmiõhtuks. Katseta erinevate lisanditega, et leida endale meeldiv kombinatsioon.
6 portsjoni jaoks läheb vaja:
200 g nachosid
5 viilu Bedda Briti stiilis võileivaviile (veganjuust)
150 g musti ube (konserveeritud)
4 spl konserveeritud maisi
Peotäis kirsstomateid
1/2 punast sibulat
1 laim
Peotäis maitserohelist
200 g salsat
Pane ahi 170 kraadi juurde soojenema. Vala nachod ahjuvormi ning rebi veganjuust väiksemateks tükkideks ja laota nachode peale. Võid seda teha ka kihiti, et lisad veidi nachosid, juustu ning uuesti nachod ja juust. Küpseta ahjus 10 minutit, et juust sulaks veidi.
Pese mustad oad ja nõruta. Haki kirsstomatid ja punane sibul peeneks. Kui juust on nachodel sulanud, võta need ahjust ning puista peale mustad oad, mais, tomat, punane sibul ning maitseroheline. Serveeri maitserohelise ja laimisektoritega ning vala salsa eraldi kaussi. Serveeri koheselt.
Retsept valmis koostöös Beddaga.
Comments