top of page

Pärlkuskussi salat Viči veganpulkadega

Kerge ja kevadine pärlkuskussi salat mahlase tomati ja granaatõunaseemnete ning vitamiinirohkete ürtide, võrsete ja rukolaga. Värviküllane salat serveerituna kalamaitseliste veganpulkadega valmib kiirelt ja lihtsalt, kuid pakub erilist maitseelamust.

Friendly Viking's šokolaadipuder

6 portsjoni jaoks läheb vaja: Pärlkuskussi jaoks:

200 g pärlkuskussi

400 ml vett

0,5 tl soola


Pesto jaoks:

40 g värsket basiilikut

5 spl oliiviõli

6 spl päevalilleseemneid

1 tl himaalaja soola

2 spl sidrunimahla


Salati jaoks:

Pool granaatõuna

Peotäis tomatit

50 g rukolat


Soovi korral serveerimiseks võrsed

Viči kalamaitselised vegan pulgad


Valmistamise juhend:

  1. Keeda pärlkuskuss vastavalt pakil toodud juhendile. Peale keetmist loputa külma veega.

  2. Valmista pesto. Selleks püreesta kõik pesto koostisained köögikombainis või kasuta uhmrit.

  3. Puhasta granaatõun ja poolita kirssploomtomatid.

  4. Sega kausis pärlkuskuss, pesto, granaatõun, tomat ning rukola.

  5. Prae pannil Viči kalamaitselised vegan pulgad ning serveeri koos salatiga.


Retsept valmis koostöös Viči-ga. Vegan kalamaitselised pulgad leiad Selveritest ja Maximast.

bottom of page